Naučit ćete kako pomoću vode možete:

 

* Spriječiti prerano starenje

* Otkloniti bolove, uključujući žgaravicu, umbago, artrozu, kolitis, anginozne bolove i migrenu

* zliječiti astmu za nekoliko dana, prirodno i trajno

* Smanjiti krvni tlak bez diuretika ili drugih lijekova

* Smršaviti prirodno i lako, bez posebne dijete

 

"Počelo je s jednim pacijentom koji je jedne noći dobio neizdržive bolove od čira. Doktor ga je liječio s 500 ccm vode. Njegov bol je popustio, a potom i potpuno nestao. Liječnik je bio tako impresioniran da je pacijentu odredio terapiju od dvije čaše vode šest puta dnevno i time postigao "kliničko" izliječenje napada čira."

-The New York Times, znanstvena rubrika

 

"Posebno me impresioniralo jasno objašnjenje dr. Batmanghelidja kako je nedostatak vode primarni uzrok hipertenzije, od koje boluje 50 milijuna Amerikanaca."

-Julian Whitaker, dr. med., Health & Healing

 

"Knjige dr. Batmanghelidja pune su zdravog razuma i ispravnih medicinskih savjeta. Njegov način liječenja dolazi do srži problema, do uzroka bolesti i nitko tko ih je imao sreće pročitati neće požaliti što ih je kupio."

-dr. sc. Laurence A. Malone, dr. med., dekan za akademske poslove, The learning Center for College sciences, Ohio

 

"Hvala vam na vašem pravovremenom savjetu da za liječenje svoje astme koristim kombinaciju soli i vode... koja ne samo da je smirila moj kašalj, nego ga je u potpunosti uklonila. Hvala vam još jednom što ste s nama podijelili takve uvide u složene probleme."

-Jose A. Rivera, dr. med.

 

"To je dobro napisana knjiga koju je lako razumjeti. Mislim da bi ovu knjigu trebalo uvrstiti u obaveznu lektiru u svim osnovnim, srednjim i visokim školama. Ona će spriječiti nastanak mnogih bolesti i tegoba bez gotovo ikakvih dodatnih troškova."

-Hiten Shah, dr. med. klinika San Jacinto, Kalifornija