Znanost je nedavno počela dokazivati ono što su drevni mitovi i religije odavno usvojili: postojanje takozvane životne sile. Neumorna istraživačka novinarka Lynne McTaggart otkriva radikalnu novu biološku paradigmu: na našoj najosnovnijoj razini ljudski um i tijelo nisu zasebni i odijeljeni od svoje okoline nego su paket pulsirajuće energije koji je u neprestanom međudjelovanju s golemim morem energije. Polje je iznimno zanimljiva znanstvena detektivska priča koja pruža zapanjujuću sliku uzajamno povezanog svemira i novu znanstvenu teoriju koja otkriva smisao u nadnaravnim pojavama. Kao rezultat opsežnog istraživanja i potkrijepljena istaknutim izvorima, Polje je originalna knjiga nade i nadahnuća za svijet današnjice.

 

Pohvale polju:

 

"Ovo je važna knjiga i treba je se čitati u velikoj mjeri … Potiče našu maštu jer daje čvrste argumente da smo na rubu još jedne revolucije u našem razumijevanju svemira – možda čak i veće od one koja je najavila atomsko doba."

- Arthur C. Clarke

 

"Polje Lynne McTaggart je vrlo čitka knjiga koju odlikuju jasnoća i elegancija. To je pregled znanosti trećeg tisućljeća i načina na koje će utjecati na živote svih ljudi zemlji. Oslobađa svijest i ponovno ju postavlja na njezin veličanstveni i zasluženi položaj uzročne sile u svemiru. Na knjizi Lynne McTaggart trebalo bi stajati upozorenje: MOŽE ZAUVIJEK PROMIJENITI VAŠ POGLED NA SVIJET."

-Larry Dossey, dr. med., autor knjiga Healing Words, Reinventing Medicine i Healing Beyond the Body

 

"Zadivljujuće i izvrsno izlaganje o istinskoj prirodi života koje trebamo biti svjesni i koju trebamo prihvatiti."

-Bernie Siegel, dr. med., autor knjiga Love, Medicine & Miracles, i Prescriptions for Living

 

"Jedna od najsnažnijih i najpoučnijih knjiga koje sam ikad pročitao."

- Wayne W. Dyer

 

"Premda znanstvenom dominantnoj struju u znanosti treba vremena da ubrza njezino priznavanje, Sila je s nama. Na sreću, kako britanska znanstveno-medicinska spisateljica Lynne McTaggart naglašava u Polju, vodeći znanstvenici izveli su pokuse koji znanstveno dokazuju područja koja su do sada pripadala domeni istočih mistika i zapadnih vještica koje su završavale na lomačama … Golemo tematsko područje ove knjige razotkriva stanje postojanja koje je naše rođenjem stečeno pravo."

- Nexus magazin