Kako naručiti?

Sve knjige na stranicama TELEdiska možete naručiti na nekoliko načina:

POUZEĆEM

Ubacite u košaricu knjigu koja Vas zanima; upišite ime, prezime, broj telefona i točnu adresu na koju želite da Vam pošaljemo narudžbu, odaberite pouzeće kao način plaćanja te kliknite na gumb za završetak kupovine. Narudžba će biti primljena automatski, izdavač se obvezuje knjige poslati u sljedećih 24 sata, a dobit ćete ih za 2-5 dana, ovisno iz kojeg dijela Hrvatske naručujete. U ovom slučaju knjige plaćate kada ih poštar donese na Vašu adresu i na cijenu knjige treba uračunati dodatnih 30 kuna poštarine.

PLAĆANJE NA RAČUN

Knjigu ili knjige koje želite naručiti možete u svojoj pošti ili banci platiti izravno na naš račun: 2484008-1100682473. I u ovom slučaju na cijenu knjige treba uračunati dodatnih 30 kuna poštarine. Nakon uplate obavezno, mailom, faxom ili poštom treba poslati potvrdu uplate, te jasno naznačeno koje su knjige plaćene i adresu na koju ih treba poslati. Izdavač se obavezuje plaćene knjige poslati isti dan kada primi potvrdu o uplati. Naša preporuka je da se koristite Internet bankarstvom. U ovom slučaju dovoljno je da nam običnim mailom pošaljete obavijest o uplati te adresu na koju moramo poslati plaćene knjige. Ovo je najbrži i najjeftini način naručivanja.

NARUDŽBE TELEFONOM I PISMOM

Sve naše knjige možete naručiti i na telefon 01 6683 630, te pismom na adresu TELEdisk d.o.o., Potočnjakova 4, 10020 Zagreb. U ovom slučaju knjige šaljemo pouzećem.

VAŽNA NAPOMENA

U sve cijene knjiga na našoj web stranici već je uračunat popust od 20%, odnosno 20% su manje od cijena u knjižarama.

Online izdanja magazina

Kako bi se pretplatili na godišnja izdanja naših magazina Svjetlost i Nexus pošaljite nam potvrdu o plaćanju a mi ćemo vam kreirati račun i omogučiti Vam pristup svim člancima.